KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Zarządzenia

Rejestr Zarządzeń Dyrektora Szkoły Podstawowej nr 169 im. Marii Dąbrowskiej przy ul. Napoleońskiej 7/17 w roku 2016


Rejestr Zarządzeń Dyrektora Szkoły Podstawowej nr 169 im. Marii Dąbrowskiej przy ul. Napoleońskiej 7/17 w roku 2015


Zarządzenie nr 4/2015 Dyrektora Szkoły Podstawowej nr 169 im. Marii Dąbrowskiej z dnia 12 stycznia 2015 r. w sprawie wprowadzenia Regulaminu oddziału przedszkolnego w Szkole Podstawowej nr 169 im. Marii Dąbrowskiej w Łodzi.

Zarządzenie nr 3/2015 Dyrektora Szkoły Podstawowej nr 169 im. Marii Dąbrowskiej z dnia 12 stycznia 2015 r. w sprawie wprowadzenia Regulaminu udzielania zamówień publicznych o wartości do 30 000 euro w Szkole Podstawowej nr 169 im. Marii Dąbrowskiej przy ul. Napoleońskiej 7/17 w Łodzi.

Zarządzenie nr 2/2015 Dyrektora Szkoły Podstawowej nr 169 im. Marii Dąbrowskiej z dnia 12 stycznia 2015 r. w sprawie zwołania Szkoleniowej Rady Pedagogicznej dla pracowników pedagogicznych szkoły.

Zarządzenie nr 1/2015 Dyrektora Szkoły Podstawowej nr 169 im. Marii Dąbrowskiej z dnia 12 stycznia 2015 r. w sprawie zwołania Klasyfikacyjnej Rady Pedagogicznej.


Zarządzenie nr 36/2014 Dyrektora Szkoły Podstawowej nr 169 im. Marii Dąbrowskiej z dnia 02 grudnia 2014 r. w sprawie zwołania Rady Pedagogicznej.

Zarządzenie nr 35/2014 Dyrektora Szkoły Podstawowej nr 169 im. Marii Dąbrowskiej z dnia 24 listopada 2014 r. w sprawie wprowadzenia Regulaminu premiowania pracowników administracji i obsługi zatrudnionych w Szkole Podstawowej nr 169 im. Marii Dąbrowskiej w Łodzi.

Zarządzenie nr 34/2014 Dyrektora Szkoły Podstawowej nr 169 im. Marii Dąbrowskiej z dnia 24 listopada 2014 r. w sprawie powołania Komisji ds. wyboru ucznia, który otrzyma honorowy tytuł "Najlepszego absolwenta szkoły" w roku szkolnym 2014/2015.

Zarządzenie nr 33/2014 Dyrektora Szkoły Podstawowej nr 169 im. Marii Dąbrowskiej z dnia 24 listopada 2014 r. w sprawie powołania Komisji stypendialnej w celu przyznania stypendium za wyniki w nauce w roku szkolnym 2014/2015.

Zarządzenie nr 31/2014 Dyrektora Szkoły Podstawowej nr 169 im. Marii Dąbrowskiej z dnia 21 listopada 2014 r. w sprawie zwołania Szkoleniowej Rady Pedagogicznej dla pracowników pedagogicznych szkoły w Szkole Podstawowej nr 169 im. Marii Dąbrowskiej w Łodzi.

Zarządzenie nr 30/2014 Dyrektora Szkoły Podstawowej nr 169 im. Marii Dąbrowskiej z dnia 21 listopada 2014 r. w sprawie norm przydziału środków ochrony indywidualnej oraz odzieży i obuwia roboczego w Szkole Podstawowej nr 169 im. Marii Dąbrowskiej w Łodzi.

Zarządzenie nr 29/2014 Dyrektora Szkoły Podstawowej nr 169 im. Marii Dąbrowskiej z dnia 12 listopada 2014 r. w sprawie powołania Komisji ds. Pomocy Zdrowotnej w Szkole Podstawowej nr 169 im. Marii Dąbrowskiej w Łodzi.

Zarządzenie nr 23/2014 Dyrektora Szkoły Podstawowej nr 169 im. Marii Dąbrowskiej z dnia 15 września 2014 r. w sprawie wprowadzenia Regulaminu przyznawania nagród Dyrektora Szkoły Podstawowej nr 169 im. Marii Dąbrowskiej w Łodzi dla pracowników administracji i obsługi Szkoły Podstawowej nr 169 im. Marii Dąbrowskiej w Łodzi.

Zarządzenie nr 22/2014 Dyrektora Szkoły Podstawowej nr 169 im. Marii Dąbrowskiej z dnia 15 września 2014 r. w sprawie wprowadzenia Regulaminu przyznawania nagród Dyrektora Szkoły Podstawowej nr 169 im. Marii Dąbrowskiej w Łodzi dla pracowników pedagogicznych Szkoły Podstawowej nr 169 im. Marii Dąbrowskiej w Łodzi.

Zarządzenie nr 21/2014 Dyrektora Szkoły Podstawowej nr 169 im. Marii Dąbrowskiej z dnia 12 września 2014 r. w sprawie wprowadzenia Planu Nadzoru Pedagogicznego sprawowanego przez Dyrektora Szkoły Podstawowej nr 169 im. Marii Dąbrowskiej w Łodzi.

Podmiot udostępniający informację:
Szkoła Podstawowa nr 169 im. Marii Dąbrowskiej w Łodzi
odpowiada: Agata Piechna
data: 18-10-2017
wytworzył: Agata Piechna
data: 18-10-2017
data: 18-10-2017
Dziennik zmian strony

Wszystkie wersje tej strony:

W celu uzyskania dostępu do wersji archiwalnej strony skontaktuj się z redaktorem.

  • 19-05-2015 - Uwzględnienie wytycznych WCAG 2.0
  • 01-12-2014 - Edycja treści
  • 28-11-2014 - Edycja treści
  • 14-10-2014 - Edycja treści
  • 06-10-2014 - Edycja treści
  • 26-09-2014 - Edycja treści
  • 17-09-2014 - Edycja treści
  • 12-08-2014 - Edycja treści
  • 07-08-2014 - Edycja treści
  • 01-07-2014 - Edycja treści
  • 07-05-2014 - Edycja treści
  • 26-03-2014 - Edycja treści
  • 07-03-2014 - Edycja treści
  • 28-02-2014 - Edycja treści
  • 24-02-2014 - Edycja treści
  • 11-02-2014 - Edycja treści
  • 31-01-2014 - Edycja treści
  • 14-11-2012 - Edycja treści
  • 15-05-2012 - Edycja treści

Statystyka odsłon tej strony:

Łączna liczba odsłon wszystkich wersji tej strony: 1583